Vésőgép (DH50MR, H60KA) bérlés


6.000,- /nap, || 9.000,- /hétvége

Az erőteljes DH50MR kategóriájában kiemelkedő hatékonysággal teljesítő fúró-, vésőkalapács 1,4 kW-os teljesítménnyel rendelkezik. Az egyik leggyorsabb fúrási és vésési sebességű ipari szerszámgép osztályában.

SDS MAX szerszámbefogás .
Fokozatmentes fordulat és ütésszám szabályozás .
Nagyfokú védelmet biztosító burkolat .

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban