Polisztirolvágó (V113) bérlés


4.000,- /nap, || 6.000,- /hétvége

A polisztirol (Nikecell, Hungarocell) vágók modern és szakszerű megoldást nyújtanak a hőszigetelő táblák megmunkálásában. Gyors, pontos és tiszta vágás végezhető nagy méretű, vastag lapoknál is. Íves és speciális vágások is végezhetők.

Vágás hossz/vastagság 106 cm/28 cm
Vágási oldalszög 0°-90°
Vágási lapszög 15°-145°

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban