Ipari porszívó (METABO ASR 25LSC) bérlés


4.500,- +zsák (1.900,-) /nap, || 6.750,- +zsák (1.900,-) /hétvége

Az elektromos szerszámokról a por elszívásához és építkezések, műhely stb. tisztításához. SelfClean: félautomatikus szűrőtisztítás a munkavégzés szüneteiben a következő használathoz.

Névleges teljesítmény 1.400 W
Tartály űrtartalom 25 l
Szívócső átmérő 35 mm

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban