Gyepfelszedő (TMC26) bérlés


20.000,- /nap, || 30.000,- /hétvége

A TMC26 egy nagyon könnyen kezelhető, biztonságos, strapabíró, minden körülmények között könnyedén vágó, tartós és alacsony karbantartást igénylő kompakt gép. Általános gyepvágási feladatokra alkalmas. Minimum bérlés: 1 nap!

Az elszállításhoz és a visszaszállításhoz szükség esetén rámpát biztosítunk, ennek díja 1.000,- / alkalom!

Gyelfelszedő kések Normál, osztott
Vakondeke, talajlazító eke gyeplazítás, szellőztetés
Szélvágó adapter 15 cm mélységig

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban