Fűkasza (Hitachi CG47EY-T) bérlés


7.000,- /nap, || 10.500,- /hétvége

Profi kertészeknek, hobbi kertészeknek nagyobb kertekhez, parkokhoz, ház körüli munkákhoz ajánlott könnyű fűkasza, bozótvágó. A bal és jobb markolat külön-külön állítható. Rezgéscsillapított fogantyúval!

Lökettérfogat 46.5 cm³
Teljesítmény 1.75 kW / 2.4 LE
Vezetőrúd átmérő 30 mm

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban