Fűhenger (EINHELL) bérlés


3.000,- /nap, || 4.500,- /hétvége

Ez a gyephenger erős, könnyen kezelhető eszköz, amelyre minden kertben szükség van. A készülékkel könnyen hengerelhető a felület, a földbe préselhető a frissen kiszórt vetőmag, így megfelelően lezárja a talajt és egyenletes, esztétikus lesz a fű növekedése.

Henger szélességege 57 cm
Henger átmérőrője 32 cm
Max. töltési térfogat 46 L

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban