Falcsiszoló zsiráf (METABO LSV 5-225 COMFORT) bérlés


8.000,- /nap, || 12.000,- /hétvége

LED lámpával az egyenetlenségek és barázdák gyors felismeréséhez. Az M-Clean technológia biztosítja a csiszolófej maximális flexibilitását és a hatékony elszívást.
Ipari porszívó használata ajánlott!

Névleges teljesítmény 500 W
Csiszolótányér átmérője 225 mm
Lehetséges géphossz 1,1 /1,6 /2,1 m

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban